Pølsehorn

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
24 personer
Kategori
Lunch
Visninger
923
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Æg
450 g
Hvedemel
50 g
Bagegær
12 stk
Pølser
2 dl
Creme fraiche 18 %
1 dl
letmælk
1 tsk.
Havsalt
100 g
Smør, saltet
1 dl
Vand

Pølsehorn (24 stk. små)
Hvis du ønsker det, kan du komme en smule ketchup i hver pølsehorn (punkt 8).
1) Gær røres ud i lunken vand.
2) Tilsæt creme fraiche og rør.
3) Tag en ny skål og kom mel i (gem ca. 1 dl mel), smøret smuldres i, salt tilsættes, æg kommes i og vandet med opløst gær tilsættes.
4) Ælt det hele godt sammen. Tilsæt evt. den sidste del af melet, indtil at dejen har den ønskede konsistens.
5) Lad dejen hæve ved stuetemperatur i 30 minutter.
6) Del dejen op  2 – 4 klumper. Rul hver klump fald og rund (så den ligner en pizzabund). Del hver i 6 – 8 trekanter.
7) Skær pølserne over på midten.
8) Læg en pølse på hver trekant i den brede ende og rul den så sammen.
9) Når de alle er rullet færdige, lad dem efterhæve ca. 15 minutter ved stuetemperatur. Pensel med mælk.
10) Pølsehornene bages i en forvarmet ovn i 200 grader i ca. 15 minutter.
Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?