- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 2065
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2009
- 30 g
- Smør, saltet
- 2 dl
- Hvidvin
- 2 stk
- Timian, kviste (frisk)
- 2 stk
- Skalotteløg
- 10 stk
- Peberkorn
- 1/2 stk
- Citron - gerne økologisk
- 1 1/2 kg
- Blåmuslinger
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1/2 bdt.
- Persille, frisk
Skalotteløg hakkes og blandes med saften fra citronen, et fed hvidløg, timian, hvidvin, peberkorn, persillestilke i en gryde med lidt salt og peber
Lagen koges i fem minutter
Rens muslingerne og hæld dem i gryden
Kog muslingerne i 3-4 minutter – ryst gryden et par gange imens
Gryden tages af varmen med det samme
De muslinger som ikke har åbnet sig smides væk
Den skal muslingen ikke sidder på smides væk
Læg et tyndt lag groft salt i et ildfast fad og læg muslingerne på salten
Smørret røres sammen med 2 presset hvidløgsfed, hakket persille og lidt salt og peber
En lille klat af smørblandingen sættes på hver musling
Muslingerne gratineres et par minutter under grill og servers med det samme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.