- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Sommer
Tilbehør - Visninger
- 5082
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 30, 2011
- 1 l
- Græsk youghurt 10%
- 1 stk
- Agurk
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 bdt.
- Mynteblade, hakket
Tzatziki m/mynte:
Riv agurken på et groft rivehjern, og pres fri for væde. Skyl og hak mynteblade fint. Rør youghurten med citron, fintrevet hvidløg og en god olivenolie. Vend revet agurk og den hakkede mynte i youghurten. Smag til med salt og peber fra kværn. Pynt af med et par græske oliven.
Server godt brød og græsk salat til.
Mynte-tzatziki passer perfekt til lammekød, græske lamme-frikadeller, eller som forret. Kan laves uden mynte, som en almindelig tzatziki.
Se min opskrift på græsk salat: https:/graesk-salat-m-bagt-kartoffel-rygeostcreme-pebermakrel-4289/
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.