Mysli

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
55 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Visninger
1592
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
40 g
Hvedeklid
100 g
Hasselnød
140 dl
Boghvedegryn
75 g
Hirseflager
200 g
Rosiner
250 g
Havregryn

Nødderne hakkes groft og blandes sammen med de andre ingredienser (undtagen rosinerne) i en bradepande. Bradepanden sættes i en kold ovn, som varmes op til 200 grader. Lad det riste i 30 minutter, hvor du rører i det engang imellem. Sluk så for ovnen og lad det riste færdig med ovndøren åben. Lad myslien køle helt af og bland så rosinerne i. Hæld din mysli i et glas, som slutter helt til. Myslien kan fx anvendes sammen med yoghurt og lidt akaciehonning.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?