- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Visninger
- 1592
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 25, 2009
- 40 g
- Hvedeklid
- 100 g
- Hasselnød
- 140 dl
- Boghvedegryn
- 75 g
- Hirseflager
- 200 g
- Rosiner
- 250 g
- Havregryn
Nødderne hakkes groft og blandes sammen med de andre ingredienser (undtagen rosinerne) i en bradepande. Bradepanden sættes i en kold ovn, som varmes op til 200 grader. Lad det riste i 30 minutter, hvor du rører i det engang imellem. Sluk så for ovnen og lad det riste færdig med ovndøren åben. Lad myslien køle helt af og bland så rosinerne i. Hæld din mysli i et glas, som slutter helt til. Myslien kan fx anvendes sammen med yoghurt og lidt akaciehonning.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.