- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 5 personer
- Visninger
- 1561
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 4, 2009
- 100 g
- Myslirt med müsli
- 50 g
- Honning, Akacie
Tænd ovnen på 170 grader
Kom myslien i en skål og kom honningen i. Bland det godt sammen
Kom bagepapir på en bageplade og kom mysliblandingen på
Form mysliblandingen med en ske så det bliver til en firkant ca. 10*12 cm
Sæt pladen midt i ovnen og bag myslistængerne i 10-12 minutter
Tag pladen ud af ovnen og lad den køle af til den er lun
Skær den lune myslifirkant ud i 5 stænger på ca. 2*10 cm
Læg myslistængerne på en rist til de er kolde
Tip: Stængerne skal opbevares i en tætsluttende kagedåse så de ikke bliver bløde.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.