- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 150 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Hovedret
Madpakke - Visninger
- 14539
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 1, 2011
Hvis der er fedtkant på nakkefileten, så lad den sidde. Rids fedtkanten ned til kødet i små firkanter.
Krydr fileten godt med salt og peber.
Læg i et ildfast fad og hæld vand ved, så det står ca. 1 cm op om nakkefileten.
Stil fadet i en kold ovn og sæt temperaturen til 180 grader.
Nakkefileten skal have omkring 2 timer for at være gennemstegt.
Tjek med jævne mellemrum, og tilføj evt. mere vand.
Kernetemperaturen skal ligge på 80 grader.
Lad hvile i 20 minutter.Serveringsforslag:
Den gode gammeldaws… hvide kartofler, skysovs og rødkål
Flødekartofler og en god salat
I burgerboller m. agurkesalat og rødkål
Eller… på rugbrød
Tips: Et stegetermometer er næsten uundværligt og kan efterhånden købes i de fleste dagligvarer butikker til rimlige priser.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.