Nakkekam som gryderet

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5951
Pris pr. Portion
26.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 kg
Nakkekam uden svær
2 stk
Hvidløg, fed
1 stk
røde chilier
2 stk
lime
2 dl
Rødvin
1 dl
cashewnødder
2 stk
dåser kokosmælk
Nakkekam som gryderet

Skær nakkenkammen i strimler. Skyl chilien, fjern stilk og kerner og hak den fint. Bland kødet med presset hvidløg, chili, limeskal og limesaft samt lidt olie og lad det marinerer i et par timer.
Steg det marinerede kød på en rygende varm pande eller i en wok i 5-6 min. så det får farve. Skyl grønsagerne og skær tomater i kvarte. Skræl mangoerne, fjern stenen og skær kødet i tern. Snit porer. Rist cashewnødderne i wokken. Tilsæt kød, alle grønsagerne, kokosmælken, rødvinen og sambal oelek. Lad det hele småsimre til kødet er mørt, og retten koger sammen. Det tager ca. 30-45 min. Smag til med salt og peber. Drys cashewnødderne over. Tilbehør ris.


En kommentar

  1. Anonym sagde på august 24, 2013

    Hej,

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?