- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5951
- Pris pr. Portion
- 26.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 27, 2013
- 1 kg
- Nakkekam uden svær
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- røde chilier
- 2 stk
- lime
- 2 dl
- Rødvin
- 1 dl
- cashewnødder
- 2 stk
- dåser kokosmælk
Skær nakkenkammen i strimler. Skyl chilien, fjern stilk og kerner og hak den fint. Bland kødet med presset hvidløg, chili, limeskal og limesaft samt lidt olie og lad det marinerer i et par timer.
Steg det marinerede kød på en rygende varm pande eller i en wok i 5-6 min. så det får farve. Skyl grønsagerne og skær tomater i kvarte. Skræl mangoerne, fjern stenen og skær kødet i tern. Snit porer. Rist cashewnødderne i wokken. Tilsæt kød, alle grønsagerne, kokosmælken, rødvinen og sambal oelek. Lad det hele småsimre til kødet er mørt, og retten koger sammen. Det tager ca. 30-45 min. Smag til med salt og peber. Drys cashewnødderne over. Tilbehør ris.
Hej,