- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2239
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 12, 2009
Grillen varmes op.
Olie, soja sauce, chili og presset hvidløg røres godt sammen.
Koteletterne lægges i et fad og sovsen hældes over.
Fadet dækkes til og koteletterne trækker i køleskabet. Koteletterne skal vendes tit.
Griillristen smøres med olie. Koteletterne tages op af fadet og duppes tørre.
Læg nakkekoteletterne på risten .
Efter et minut smøres de med sovsen og drysses med salt.
Steg videre fire minutter på hver side mens der jævnligt smøres med sovsen.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.