- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 24 personer
- Kategori
- Bagværk
Dessert - Visninger
- 4455
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 19, 2012
- 12 tbsp.
- Kakao, usødet
- 500 g
- Hvedemel
- 600 g
- Sukker
- 2 tsk.
- Natron
- 2 tsk.
- bagepulver
- 4 stk
- Æg
- 5 dl
- Kakaomælk
- 300 g
- Margarine
Smelt margarinen i mikroovnen ved fuld effekt i 1 minut
Pisk æg og sukker… til du kan vende skålen over dit hoved, uden at få æggesnapsen i håret 😀
Sigt de tørre ingredienser
Pisk hurtigt alle ingredienserne sammen og hæld dejen i ovnens bradepande foret med bagepapir.
Bag kagen ved 170 grader i ca. 25 minutter.
Prøv evt. med en strikkepind, om kagen er klar.
Pynt med hvid glasur og kagedrys.
Note: Let og lækker kage med kraftig smag af chokolade
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.