- Forberedelsestid
- 3 minutter
- Tilberedningstid
- 2 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Grill
Sommer - Visninger
- 3136
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 30, 2020
- 1 stk
- crisp salat
- 10 stk
- Cherry tomater
- 2 stk
- Bøf tomater
- 1 tsk.
- Frisk spinat (håndfuld)
- 125 g
- Mozerella
- 5 stk
- Friske basilikum stilke
- 1 spsk.
- Balsamico eddike (mørk)
- Pluk et hovede crisp salat i store flager, skær de store bøftomater over i både og del cherry tomaterne på midten
- Pluk et pose mozerella i grove stykker og pluk bladene fra 5-6 stilke basilikum
- Anret salaten med crisp salat i bunden, derefter en lille håndfuld spinat, så begge slags tomater, derefter mozerella og til sidst basilikum bladende. Smag salaten til med balsamicoeddike (eller sherry eddike) og flage salt.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.