Nem Laksepasta

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3306
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 bdt.
Frisk asparges
3 stk
Hvidløg, fed
500 g
Laks, fersk (med og uden skind)
1 stk
Muskatnød, stødt
1 tbsp.
Limesaft
2 stk
Pasta, frisk
1 tbsp.
Salt og peber
1 stk
Mornay Sauce (5%)

Laksen gennemsteges i olie på en pande med salt, peber, presset og evt lidt limesaft.
Pastaen koges og lægges derefter i et ildfast fad.
Mornaysovs blandes med presset hvidløg, salt, peber og lidt muskatnød.
Blancher aspargesne og anret dem sammen med den stegte laks i fadet med pastaen og hæld sovsen ud over.
Bag det hele i ovnen i et kvarters tid på 175 grader.
Servér med (hjemmelavet)- hvidløgsbrød til


En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på oktober 23, 2010

    Bliver laksen ikke frygtelig

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?