- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3306
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
- 2 bdt.
- Frisk asparges
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 500 g
- Laks, fersk (med og uden skind)
- 1 stk
- Muskatnød, stødt
- 1 tbsp.
- Limesaft
- 2 stk
- Pasta, frisk
- 1 tbsp.
- Salt og peber
- 1 stk
- Mornay Sauce (5%)
Laksen gennemsteges i olie på en pande med salt, peber, presset og evt lidt limesaft.
Pastaen koges og lægges derefter i et ildfast fad.
Mornaysovs blandes med presset hvidløg, salt, peber og lidt muskatnød.
Blancher aspargesne og anret dem sammen med den stegte laks i fadet med pastaen og hæld sovsen ud over.
Bag det hele i ovnen i et kvarters tid på 175 grader.
Servér med (hjemmelavet)- hvidløgsbrød til
Bliver laksen ikke frygtelig