- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5586
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 18, 2013
- 1 1/2 dl
- Bouillon, grønsags
- 2 1/2 dl
- Creme fine 7%
- 2 tbsp.
- Chilisauce
- 1 tbsp.
- Oystersauce
- 1 tbsp.
- Soya
- 1 tbsp.
- Honning, Akacie
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 350 g
- kylling, inderfillet
- 2 tbsp.
- Paprika
Der er brugt en del ingredienser, men retten er særdeles let at lave og der er mange smagsnuancer.
Løgene hakkes og svitses sammen kyllingestykkerne i olien – paprikaet kommes på panden sammen med olien. Der krydres endvidere med salt og peber.
De øvrige ingredienser tilføres.
Lad det simre i ca 25 min. i panden.
Serveringstips: Kartofler og salat.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.