Nemt og lækkert rugbrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
290 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Visninger
2611
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Når jeg har mulighed for det, bager jeg altid selv mit rugbrød. Det smager bare bedst.
Bland vand, gær, salt, olie og sirup i en skål og tilsæt rugmelet. Bland så hvedemelet i (spelt kan også bruges) – men ikke så meget, at dejen bliver for fast. Rør dejen godt igennem og lad den hæve lunt og tildækket nogle timer. Herefter røres dejen let igennem og hældes i form. Lad den igen hæve 30 minutter. Inden dejen puttes i ovnen, pensles den med vand og prikkes med en gaffel. Bag rugbrødet ved 175 grader (varmluft) i en time.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?