- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 290 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 2611
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
Når jeg har mulighed for det, bager jeg altid selv mit rugbrød. Det smager bare bedst.
Bland vand, gær, salt, olie og sirup i en skål og tilsæt rugmelet. Bland så hvedemelet i (spelt kan også bruges) – men ikke så meget, at dejen bliver for fast. Rør dejen godt igennem og lad den hæve lunt og tildækket nogle timer. Herefter røres dejen let igennem og hældes i form. Lad den igen hæve 30 minutter. Inden dejen puttes i ovnen, pensles den med vand og prikkes med en gaffel. Bag rugbrødet ved 175 grader (varmluft) i en time.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.