- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 4770
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 30, 2013
- 35 g
- Paranødder
- 50 g
- Hasselnødder
- 2 stk
- Æg
- 104 g
- Sukker (melis)
- 1 tsk.
- bagepulver
- 32 g
- Hvedemel
- 20 g
- Mørk chokolade
Jeg savnede en passende portion kagedej til at fylde min mini-springform (15cm) og ville se hvad mine mange nødder kunne piftes op til. Til denne kage kan anvende de nødder man nu selv foretrækker. Selv, er jeg vild med biddet i paranødden..
pisk æg og sukker skummende og hvid.
finhak nødderne godt og grundigt og bland dem med mel og bagepulver.
melblandingen og æggesnapsen hældes sammen.
RIGELIG smør skal en lille springform (15 cm) fores med og man kan med fordel klippe passende rundt stk bagepapir til bunden. Bag så kagen midt i forvarmet ovn på 200 grader. 35-40 minutter, men hold øje!
bræk stykker af en chokoladeplade og læg dem på kagen når den er bagt så den smelter over kagen mens den stadig er varm
Jeg bagte nøddedrømmen i går,
Den forholdsvis store