- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
Jul - Visninger
- 3344
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 12, 2010
- 1 tsk.
- bagepulver
- 125 g
- Smør, saltet
- 100 g
- Hasselnødder
- 3 tsk.
- Kanel, stødt
- 100 g
- Hvedemel
- 1 stk
- Æg
Da kagerne flyder noget ud, sættes de med god afstand— ca. 16 stk på hver plade.Rist de hakkede nødder i de 40 gr. smør og lad det afkøle på panden.Rør nu smør og sukker godt sammen og tilsæt ægget, rør godt.Tilsæt de tørre ingredienser og sæt kagerne på bagepapir med en eller 2 teskeer og bag dem ved 180 gr. i 6-7 min. og afkøl dem på en rist.Jeg bager altid dobbetl portion, da de bliver spist helt op. uhmmmmm. god fornøjelse.
Mon ikke der skal stå 1 stk.
Jo da., er blevet rettet nu-