- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 2293
- Pris pr. Portion
- 25.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 27, 2014
- 4 stk
- sliced bacon
- 300 g
- Torskefilet
- 150 g
- økologisk Shirataki
- 15 g
- øko smør
- 1 tbsp.
- øko soyamel
- 2 dl
- øko risdrik m. tangcalcium
- 1 tbsp.
- Sennep
- 1 tsk.
- øko risvineddike
- 2 cl
- øko fløde
Fisken
Torskefileterne skæres i ca. 4 cm brede stykker
Læg fisken i et ovnfast fad, som er smurt med olie
Fisken krydres med friskkværnet peber og groft salt
Damp fisken i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader
Sennepssaucen
Smelt smørret og pisk soyamel i en gryde
Tilsæt lidt efter lidt risdrikken under piskning til den bliver flydende
Kog saucen igennem og tilsæt sennep og risvineddike
Smag evt. til med fløden
Bacon
Baconen steges sprød i pande og afdryppes på køkkenrulle – kan udelades
Shirataki
Shiratakien skylles og koges i ca. 2 min. i letsaltet vand
Shiratakien skylles og koges i ca. 2 min. i letsaltet vand
Retten anrettes på tallerken med et stykke dampet fisk ved siden af den færdige Shirataki pasta. Herpå hældes lidt sennepssauce og til sidst pyntes med et stykke bacon og sauce dryppes omkring – pynt med persilleduske.Drik hertil Pieve Vecchia – en ægte Italiensk fuldblods Soave hvidvin fra Fasoli Gino.
Hej Vagn
Økologisk Shirataki og