Økologisk Shirataki m. fisk

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
2280
Pris pr. Portion
25.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
sliced bacon
300 g
Torskefilet
150 g
økologisk Shirataki
15 g
øko smør
1 tbsp.
øko soyamel
2 dl
øko risdrik m. tangcalcium
1 tbsp.
Sennep
1 tsk.
øko risvineddike
2 cl
øko fløde
Økologisk Shirataki m. fisk

Fisken

Torskefileterne skæres i ca. 4 cm brede stykker

Læg fisken i et ovnfast fad, som er smurt med olie

Fisken krydres med friskkværnet peber og groft salt

Damp fisken i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader

Sennepssaucen

Smelt smørret og pisk soyamel i en gryde

Tilsæt lidt efter lidt risdrikken under piskning til den bliver flydende

Kog saucen igennem og tilsæt sennep og risvineddike

Smag evt. til med fløden

Bacon

Baconen steges sprød i pande og afdryppes på køkkenrulle – kan udelades

Shirataki

Shiratakien skylles og koges i ca. 2 min. i letsaltet vand

Shiratakien skylles og koges i ca. 2 min. i letsaltet vand

Retten anrettes på tallerken med et stykke dampet fisk ved siden af den færdige Shirataki pasta. Herpå hældes lidt sennepssauce og til sidst pyntes med et stykke bacon og sauce dryppes omkring – pynt med persilleduske.Drik hertil Pieve Vecchia – en ægte Italiensk fuldblods Soave hvidvin fra Fasoli Gino.


2 comments

  1. Den ukendte kok sagde på marts 5, 2014

    Hej Vagn

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på marts 5, 2014

    Økologisk Shirataki og

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?