Oksekød i karry

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Visninger
1978
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

1: Krydderier, cashewnødder,hvidløg og løg stødes i en morter.
2: Blandes med karrypulver, chilipulver, karryblade og koriander og stødes sammen i morteren.
3: Lidt olie varmes op i gryden, og de stødte ingredienser brunes i olien sammen med kanestang og nelliker i fem minutter.
4: Kødet blandes i under omrøring.
5: Vand, eddike, lidt salt, peber, og sukker og paprika tilsættes.
6: Retten koges ved svag varme under låg, til kødet er kogt.
7: Kokosmælk blandes i og varmen slukkes.
8: Tomaterne snittes og blandes i inden serveringen.
9: Server eksempelvis med ris

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?