- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Visninger
- 1978
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
1: Krydderier, cashewnødder,hvidløg og løg stødes i en morter.
2: Blandes med karrypulver, chilipulver, karryblade og koriander og stødes sammen i morteren.
3: Lidt olie varmes op i gryden, og de stødte ingredienser brunes i olien sammen med kanestang og nelliker i fem minutter.
4: Kødet blandes i under omrøring.
5: Vand, eddike, lidt salt, peber, og sukker og paprika tilsættes.
6: Retten koges ved svag varme under låg, til kødet er kogt.
7: Kokosmælk blandes i og varmen slukkes.
8: Tomaterne snittes og blandes i inden serveringen.
9: Server eksempelvis med ris
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.