Oksekød med asparges

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1280
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Sæt risene over og koge efter anvisningen. Varm olien op i en wok eller sauterpande. Hak hvidløgene og svits dem i olien. Skær kødet i tynde skiver og svits det med i olien i ca. tre minutter. Knæk det umodne af aspargesene og skær dem i mindre stykker. Bland dem i det andet sammen men resten af ingredienserne. Lad det simre nogle minutter og smag så til med salt og peber. Server sammen med risene.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?