- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1372
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 19, 2009
- 2 tbsp.
- Fishsauce
- 200 g
- Friske grønne bønner
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tbsp.
- Vand
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 250 g
- Oksetyndsteg, bøf
- 30 stk
- Basilikumblade, frisk
1: Bønnerne skæres i stykker.
2: Olien varmes i en sauterpande.
3: Hakket hvidløg og oksekød steges til kødet er brunet.
4: Basilikumblade og bønner steges med ved høj varme i et minut.
5: Fishsauce og vand tilsættes og retten steges i et minut mere.
6: Server med ris.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.