- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1485
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 12, 2009
- 4 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 1 tsk.
- Havsalt
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 bdt.
- Friske korianderblade
- 3 dl
- Kokosmælk
- 3 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 tsk.
- Karrypasta
- 500 g
- Oksekød, magert
- 1 stk
- Bambusskud, dåse
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
Oksekød med rød karry
Risene tilberedes efter anvisning på pakken.
1) Skær kødet i strimler. Skær gulerødderne og peberfrugteni strimler.
2) Brun strimlerne i olie ved høj varme.
3) Tilsæt gulerødder, kokusmælk og karrypasta og lad det koge op.
4) Tilsæt bambusskud og peberfrugt og lad det koge op.
5) Hak frisk koriander og drys i retten lige inden servering.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.