Oksekød med rød karry

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1485
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 dl
Ris, parboiled (løse ris)
1 tsk.
Havsalt
2 tbsp.
Olivenolie
1 bdt.
Friske korianderblade
3 dl
Kokosmælk
3 stk
Gulerod/gulerødder
2 tsk.
Karrypasta
500 g
Oksekød, magert
1 stk
Bambusskud, dåse
1 stk
Peberfrugt, rød og gul

Oksekød med rød karry
Risene tilberedes efter anvisning på pakken.
1) Skær kødet i strimler. Skær gulerødderne og peberfrugteni strimler.
2) Brun strimlerne i olie ved høj varme.
3) Tilsæt gulerødder, kokusmælk og karrypasta og lad det koge op.
4) Tilsæt bambusskud og peberfrugt og lad det koge op.
5) Hak frisk koriander og drys i retten lige inden servering.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?