- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1917
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 17, 2010
- 2 stk
- Æg
- 4 tbsp.
- Hvedemel
- 2 tsk.
- Chili, stødt eller tørret
- 2 tsk.
- Oregano, tørret
- 2 tsk.
- Timian, tørret
- 1 stk
- Hvidløg, fed
Alle krydderier & æg røres godt i oksefarsen.
Derefter rulles farsen i hvedemel til små kødboller ( på str. med en lille blomme).
Kødbollerne steges i olien.(i en flad gryde eller sauter pande) i ca 5 mim, tilsæt tomater og lad det koge ved lavvarme i 10 mim. Vend kødbollerne forsigtig ind i mellen kogning.
smages til med salt og peber.
tilbehør pasta og en grønsalat.