- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3294
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 19, 2009
- 4 tsk.
- Basilikum, tørret
- 4 tsk.
- Timian, tørret
- 100 g
- Mozzarella revet
- 6 skive(r)
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
- 400 g
- Oksekød, hakket, råt
- 4 tsk.
- Oregano, tørret
Okseruller i parmaskinke er en ret, som sagtens kan bruges både til hverdag med ris og til de gode middage som forret.
Først lægges parmaskinken på et skærebræt. Det hakkede oksekød deles i seks portioner og lægges på skinken. Krydr med salt, peber og krydderurter. Fordel osten oven på og rul det hele sammen til små roulader. Smør så et ovnfast fad og læg rullerne i. Steg okserullerne i ovnen ved 190 grader i 15-20 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.