- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2155
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 15, 2011
- 1 dl
- Citronsaft
- 1 stk
- Tilbehør: Majs, konserves
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tsk.
- Tomatkoncentrat
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 4 tbsp.
- Olivenolie
Retten er meget velegnet til grill.
Bagte kartofler og tomater: Skrub babykartofler, halver dem og læg i en bradepande på staniol el. bagepapir. Skyl cherrytomater og halver dem. Læg i fadet med kartoflerne. Dryp over med en god olivenolie og krydr med havsalt og peber fra kværn. Bages i ovnen midterste rille, ved 200 grader i 40-45 minutter. På grill pakkes de i staniol. Stik i dem for at tjekke de er færdige.
Paprikasauce: Smelt lidt smør i en gryde, kom et lille revet løg og revet hvidløg ved, tilsæt paprika og tomatkoncentrat og svits hurtigt af. Kom hvidvin ved og lad det koge op. Tilsæt piskefløde, dijonsennep, salt og peber. Lad saucen småkoge til den har en cremet konsistens. Tilsæt stegeskyen fra bøfferne når de er tilberedt., og smag saucen til.
Marinerede oksemedailloner: Pisk en marinade af olivenolie, paprika, tomatkoncentrat, citronsaft, revet hvidløg, peber fra kværn. Lad bøfferne trække i marinaden, i en frysepose, mindst en time gerne længere.
Steg bøfferne af i en blanding af smør og olie på en godt varm pande, skru ned til medium varme og steg videre i 3-4 minutter på hver side (afhængigt af hvordan man ønsker den stegt). Hæld stegeskyen i saucen. Lad bøfferne hvile lidt.
Bøfferne bliver endnu bedre tilberedt på grill.
Portionsanret bøfferne med paprikasaucen og de bagte kartofler, tomater majs.
Velbekomme!