Okserulle

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Buffet
Natmad
Tilbehør
Visninger
2097
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3/4 tsk.
Salt, groft
1 tbsp.
Hvedemel
300 g
Oksekød, hakket, råt
1 dl
Basilikumblade, frisk
1 tbsp.
Løg eller zittauerløg
1/2 dl
Oregano, frisk, kviste
1 dl
letmælk
75 g
Oliven, grønne, marinerede, konserves
1 stk
Æg

Hak baslikumbladene groft
Hak løget fint
Bland alle ingredienser (undtagen de grønne oliven) i en skål og krydr med peber
Lad farsen trække en halv time i køleskabet
På et stykke bagepapir lægges halvdelen af farsen i en en stribe på cirka 6×20 cm
Fordel de grønne oliven oven på og læg resten af farsen øverst
Rul bagepapiret stramt omkring farsen, så det bliver til en rulle og sno enderne sammen
Bag okserullen ved 200 grader i en halv time
Lad rullen køle af og skær den i skiver




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?