- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Buffet
Natmad
Tilbehør - Visninger
- 2097
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 22, 2009
- 3/4 tsk.
- Salt, groft
- 1 tbsp.
- Hvedemel
- 300 g
- Oksekød, hakket, råt
- 1 dl
- Basilikumblade, frisk
- 1 tbsp.
- Løg eller zittauerløg
- 1/2 dl
- Oregano, frisk, kviste
- 1 dl
- letmælk
- 75 g
- Oliven, grønne, marinerede, konserves
- 1 stk
- Æg
Hak baslikumbladene groft
Hak løget fint
Bland alle ingredienser (undtagen de grønne oliven) i en skål og krydr med peber
Lad farsen trække en halv time i køleskabet
På et stykke bagepapir lægges halvdelen af farsen i en en stribe på cirka 6×20 cm
Fordel de grønne oliven oven på og læg resten af farsen øverst
Rul bagepapiret stramt omkring farsen, så det bliver til en rulle og sno enderne sammen
Bag okserullen ved 200 grader i en halv time
Lad rullen køle af og skær den i skiver
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.