Okserulle

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Buffet
Natmad
Tilbehør
Visninger
1111
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3/4 tsk.
Salt, groft
1 tbsp.
Hvedemel
300 g
Oksekød, hakket, råt
1 dl
Basilikumblade, frisk
1 tbsp.
Løg eller zittauerløg
1/2 dl
Oregano, frisk, kviste
1 dl
letmælk
75 g
Oliven, grønne, marinerede, konserves
1 stk
Æg

Hak baslikumbladene groft
Hak løget fint
Bland alle ingredienser (undtagen de grønne oliven) i en skål og krydr med peber
Lad farsen trække en halv time i køleskabet
På et stykke bagepapir lægges halvdelen af farsen i en en stribe på cirka 6×20 cm
Fordel de grønne oliven oven på og læg resten af farsen øverst
Rul bagepapiret stramt omkring farsen, så det bliver til en rulle og sno enderne sammen
Bag okserullen ved 200 grader i en halv time
Lad rullen køle af og skær den i skiver

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?