Olivenpasta

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Sommer
Visninger
2768
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Oliven, sorte, uden sten, i saltlage
2 stk
Marinerede ansjosfileter
1 tsk.
1 Tørret chilli og / eller paprika
2 tbsp.
Citronsaft
4 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Rosmarin, kviste

Alt på nær oliven hældes i en skål til håndblender.
Olie, citron, salt, peber, hvidløg, kapers, chili/paprika, ansjoser, blendes først sammen.Krykkerurter pilles af stænglerne, og blendes kort med.½ af oliven hældes i blandingen og blendes til en jævn masse.
Resten af oliven tilsættes og blendes let, så der stadig er synlige stykker af oliven i den færdige pasta.  Smages til og klar til servering. Serveres med varmt brød, til vin/champagne eller som tilbehør til fx. fiske retter.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?