- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Sommer
- Visninger
- 2768
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 7, 2010
- 200 g
- Oliven, sorte, uden sten, i saltlage
- 2 stk
- Marinerede ansjosfileter
- 1 tsk.
- 1 Tørret chilli og / eller paprika
- 2 tbsp.
- Citronsaft
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Rosmarin, kviste
Alt på nær oliven hældes i en skål til håndblender.
Olie, citron, salt, peber, hvidløg, kapers, chili/paprika, ansjoser, blendes først sammen.Krykkerurter pilles af stænglerne, og blendes kort med.½ af oliven hældes i blandingen og blendes til en jævn masse.
Resten af oliven tilsættes og blendes let, så der stadig er synlige stykker af oliven i den færdige pasta. Smages til og klar til servering. Serveres med varmt brød, til vin/champagne eller som tilbehør til fx. fiske retter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.