- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 95 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 3333
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 29, 2009
- 1 tsk.
- kardemomme
- 3 tsk.
- Nellike, stødt
- 1 stk
- Æg
- 1 stk
- Øl, mørkt hvidtøl
- 500 g
- Brun farin
- 500 g
- Hvedemel
- 3 tsk.
- Kanel
- 2 tsk.
- Natron
Øl, farin og æg røres sammen. Mel, kanel, nellike og natron tilsættes og røres sammen. Hældes i en smurt franskbrødsform sættes i en KOLD ovn og bages ca. 1 time 15 min, ved 175 grader. Når den er bagt tages den ud af formen og afkøler på en rist.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.