Øllebrød

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
879
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Appelsin/appelsiner
1 dl
Sukker (melis)
1/2 l
Vand
350 g
Rugbrød, mørkt
1 stk
Kanel, stang
2 stk
Maltøl

Øllebrød er en god gammel kending, som jeg laver af og til, når det er koldt uden for.
Rugbrødet skal skæres i små tern og puttes i en gryde. Bland vand, øl, kanelstang og et stykke apppelsinskal på 3×10 cm i gryden. Det skal trække i ti minutter, hvorefter du bringer det i kog. Under låg skal det ved svag varme koge i ti min, hvor du pisker engang imellem. Pres en spsk. appelsinsaft i gryden og bland også sukkeret i. Varm øllebrøden godt igennem og tag så appelsinskal og kanelstang op. Øllebrøden kan serveres nu, men vil du gerne have den uden klumper, kan du si den inden servering.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?