- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 1067
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 28, 2011
Luftig omelet med friske grønne asparges, serranoskinke og provencekrydderi: Tænd ovne på 200 grader. Skær grønne asparges i mindre stykker ( skyl og knæk enderne af først). Skær serranoskinke skiverne i grove stykker. Svits asparges og skinken i lidt god olivenolie. Pisk æg og vand, og tilsæt lidt salt og peber, samt provencekrydderi. Riv en mild ost, eller brug f.eks. friskrevet parmesan el. smuldret fetaost, alt efter hvad man synes bedst om. Kom æggemassen på panden ved medium varme, og rør lidt forsigtigt i den til den begynder at stivne lidt. Fold den ene halvdel over den anden og kom den over på et ovnfast lille fad el. tallerken. Kom omeletten i ovnen midterste rille, og giv den ca. fem minutter ekstra, det gør at omeletten puffer op og bliver mere luftig. Server med rugbrød eller ristet brød, og en frisk tomatsalat. Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.