- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
Høst - Visninger
- 3063
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 26, 2012
- 450 g
- Champignon
En dejlig smagfuld omelet – uden kød.
Det/de hakkede: rødløg, 2 fed hvidløg og chili svitses på panden i halvdelen af smørret.
De skiveskårende champignon tilsættes og svitses med ved svag/mellem varme, indtil det meste af væden fra champignonerne er væk. Der tilsættes lidt salt og peber. Hældes over på en tallerken.
Æg, mælk og osten piskes sammen og peber og salt tilsættes. De sidste smør smeltes på panden og “æggemassen” hældes på panden – mellemvarme. Der røres let til at begynde med. Derefter ca 20 min. med låg på panden.
Kom omeletten på et ildfast fad. Hæld fyldet på halvdelen af omeletten og fold den anden halvdel over.
Giv den 5 min i ovnen ved 160 grader.
Serveres med tomater, hakket grøn peber og basilikum.
Tips. Et dejligt stykke rugbrød med lidt sennep smager dejligt til.