- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6976
- Pris pr. Portion
- 12.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 11, 2012
- 450 g
- Spinat, helbladet, frossen
- 200 g
- Champignon
- 6 stk
- Æg
Dette er meget, meget nemt. Spinaten(450g, fås i Superbest til 9.95,-) optøes helst lidt inden den lægges på en middelvarm pande og varmes til den er skrumpet ind og væsken er nogenlunde fordampet(dette tager maks 5min), imens skæres champignons(fås i superbest, discount-mærket til 10kr(400g), jeg bruger kun halvdelen til denne opskrift) i tynde skiver, evt halveres endnu engang så de bliver lette at dække med æggemassen. Denne omrøres af seks æg(6 skrabeæg fås til 10.95kr i aldi normalt, men dem jeg brugte var på tilbud i Superbest til 8.95 af uvis årsag.
Når champignonerne også er skrumpet lidt ind, overhældes grønsagerne med æggemassen og man venter spændt på at den sætter sig og stivner 🙂 Det tager ca. 10min afhængigt af dit komfur og din pande…
Vi var to pers. om denne portion men den blev faktisk ret stor og bruger man evt alle champignonerne og hælder en sjat mælk i æggeblandingen og evt. tager lidt rugbrød ved siden af så er det lige før 4 mennesker kan blive mætte 🙂
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.