Ossobuco

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
150 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
677
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Citron - gerne økologisk
750 g
Kartofler
4 stk
Løg eller zittauerløg
7 dl
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
5 dl
Hvidvin
2 1/2 kg
Kalveskank

Lav nogle snit i senekanten i kødet. Varm lidt olie og smør op i en stor stegegryde og brun kødet nogle stykker ad gangen. Hak løgene groft og svits dem i gryden. Krydr med salt og peber og hæld bouillon og hvidvin i. Lad det hele simre i halvanden time. Skær nogle stykker citronskræl af citronerne og læg dem i en anden lille gryde. Drys med salt og hæld to dl vand i. Lad det stå ved meget svag varme i en halv time. Tag citronstykkerne op og læg dem i den store gryde og lad det stå endnu en halv time. Smag til med salt og peber. Kog kartoflerne møre og server dem sammen med kødet og sovsen.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?