- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 150 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 677
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 24, 2009
- 2 stk
- Citron - gerne økologisk
- 750 g
- Kartofler
- 4 stk
- Løg eller zittauerløg
- 7 dl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 5 dl
- Hvidvin
- 2 1/2 kg
- Kalveskank
Lav nogle snit i senekanten i kødet. Varm lidt olie og smør op i en stor stegegryde og brun kødet nogle stykker ad gangen. Hak løgene groft og svits dem i gryden. Krydr med salt og peber og hæld bouillon og hvidvin i. Lad det hele simre i halvanden time. Skær nogle stykker citronskræl af citronerne og læg dem i en anden lille gryde. Drys med salt og hæld to dl vand i. Lad det stå ved meget svag varme i en halv time. Tag citronstykkerne op og læg dem i den store gryde og lad det stå endnu en halv time. Smag til med salt og peber. Kog kartoflerne møre og server dem sammen med kødet og sovsen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.