- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
Forret
Frokost - Visninger
- 5290
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2009
- 1 1/2 dl
- letmælk
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- bagepulver
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 200 g
- Hvedemel
- 100 g
- Emmentaler, 45+
- 100 g
- solsikkekerner
Varm ovnen op til 200 grader
Sigt melet og bagepulver i en skål og riv osten ned i skålen
Bland salt, olie, solsikkekerner og mælk i skålen og rør godt
Saml dejen og ælt den sammen
Rul dejen ud til den er 2,5 centimeter tyk og tryk ostebollerne ud med en kageform på 5 centimeter i diameter
Sæt ostebollerne på en bageplade med bagepapir
Bag ostebollerne øverst i ovnen 15-20 minutter, til de er lysebrune
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.