- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 3977
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 11, 2009
Denne ostekage er utrolig lækker, så hvis du har tiden til at vente, så lav den!
Si abrikoserne fra saften. Hæld 1,5 dl af det i en gryde. Hvis der ikke er så meget så suppler op med vand. Bring det i kog og hæld geleen i. Rør rundt til geleen er opløst og hæld det i en kande. Lad det køle af. Tag lidt af abrikosen fra til pynt. Bland resten sammen med kvark og yoghurt i en skål og blend det til en puré med en stavblender. Bland det i den kolde saft. Læg bagepapir i en springform og hæld blandingen i den. Stil den i køleskabet i cirka tre timer til den stivner. Smelt smørret i en gryde og knus kiksene i det. Rør det godt sammen. Fordel det i formen over ostemassen og tryk den let. Lad det stå i køleskabet endnu otte timer. Sæt formen i lidt vand nogle sekunder. Så er det nemmere at få kagen ud, som skal vendes ud på et fad. Server med abrikosen som pynt.
Rigtig god fornøjelse!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.