- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 1706
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 5, 2009
- 100 g
- Smør, saltet
- 12 stk
- Østers
- 1 kg
- Salt, groft
- 2 stk
- Skalotteløg
- 1 tsk.
- Citronsaft
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tbsp.
- Persille, frisk
Lad østersene blive i den dybe skal
Fordel saltet i et ildfast fad og læg skallerne på det
Skalotteløg og hvidløg hakkes fint og blandes med smør, persille, citronsaft og lidt havsalt og peber
Fordel smørret i østersene og stil fadet i ovnen i ti minutter ved 275 grader
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.