- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2198
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 14, 2009
Østershatte
1) Rengør svampene for jord og andet uønsket. Skær bunden af svampen.
2) Persille skylles og hakkes fint.
3) Æggehviden piskes med det hakkede persille, salt og peber.
4) Kom østershattene i blandingen og vend dem rundt.
5) Østershattene vendes der efter i rasp.
6) Kom smør på en pande og steg svampene til de er gyldne.
Perfekt tilbehør til retter med oksekød, lam eller vildt.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.