- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1348
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 2, 2009
Rør lidt af fløden sammen med melet i en gryde ved svag varme. Resten af fløden og smørret blandes i. Når smørret er smeltet koges massen igennem under omrøring. Bland krydderier og osten i. Lad det køle lidt og skil æggeblommer fra hvider. Bland så blommerne i et ad gangen. Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Smør en form og hæld forsigtigt dejen i den. Ostesouffléen bages ved 180 garder i 50 min.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.