- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret - Visninger
- 4030
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 4, 2009
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 4 stk
- Bacon i skiver, rå
- 1 l
- Bouillon
- 200 g
- Flødeost, naturel
- 1 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 stk
- Porre
- 25 g
- Smør, saltet
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
Den her suppe er simpelthen så lækker. Lav den som forret eller forkæl dig med den som hovedret – man kan sagtens spise mere end en portion.
Start med at smelte smørret. Hæld melet i og bland det godt sammen. Hæld 1/4 del af bouillonen i og bring det i kog. Hæld så resten i lidt efter lidt. Lad suppen koge godt igenne, Bland så osten og fløden i. Skær porren i tynde ringe og hæld dem i suppen sammen med salt og lidt friskkværnet peber. Steg noget bacon og klip det i små stykker. Server suppen med bacon drysset på toppen og lidt brød til – mums!
I opskriften ostesuppe står
Hej Bent,