- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2217
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 8, 2011
- 6 stk
- Nakkekotelet
- 4 stk
- Hvidløg, fed
man tager 6 koteletter, og “marinere dem” eller bare tager krydderier på, efter eget valg.
og da man har gjord det, skal man stege dem på en pande med maks varme i de første 5 minutter, og så skruer man ned på 1. og når det er brunt på ydersiden at kødet. lægger man det på et stykke folie, (et stykke folie til hvert stykke kød) og imens tager mange forskellige grønsager, + hvidløg og varmer/steger det på en pande med olie indtil det er blødt. når det er færdig, fordeler man det over alle koteletterne. og så pakker man foliet ordenligt dundt om, og stiller de i ovenen i en halv time på 225 grader. (varmluft 200 grader).
kan serevers med salat og katoffler + sovs 😀
god appetit 😀
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.