- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Morgenmad / Brunch
- Visninger
- 5083
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 9, 2011
- 1 stk
- Tomat
- 4 stk
- Æg
- 4 stk
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
En anderledes måde at få æg på.
Skær en skive af en tomat og læg den nederst i en form (se billederne)
En ikke for stor skive parmaskinke placeres rund i kanten af formen.
Slå ægget i stykker uden at blommen og hviden blandes, og kom det forsigtigt ned i formen.
Bages i ovnen i ca. 15 min. ved ca. 200 grader.
Serves f.eks med en skive rugbrød og lidt frisk kværnet peber.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.