Ovnbagt æg med svøb af parmaskinke og tomat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Morgenmad / Brunch
Visninger
5083
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Tomat
4 stk
Æg
4 stk
Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
Ovnbagt æg med svøb af parmaskinke og tomat

En anderledes måde at få æg på.
Skær en skive af en tomat og læg den nederst i en form (se billederne)
En ikke for stor skive parmaskinke placeres rund i kanten af formen.
Slå ægget i stykker uden at blommen og hviden blandes, og kom det forsigtigt ned i formen.
Bages i ovnen i ca. 15 min. ved ca. 200 grader.
Serves f.eks med en skive rugbrød og lidt frisk kværnet peber.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?