- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3675
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 21, 2012
- 1 stk
- Æble / æbler
- 5 dl
- Salt, groft
- 1 stk
- Squash, zucchini
- 1 stk
- rødløg
- 200 g
- Cherry tomater
- 100 g
- Sukkerærter
- 3 stk
- Gulerod/gulerødder
- 200 g
- Philadelphia ost
- 700 g
- Laks, fersk (med og uden skind)
Starte med at hælde grovsaltet ud i en bradpande og læg den hele laks ovenpå med skindet nedad.
Smør philapelphia over laksen, krydre med salt og citronpeber og toppe med frisk dild. Læg cherrytomaterne ved siden af laksen og kom bradpanden med laks og tomater ind i ovnen på 175 grader, i ca 20 min.
Lav salaten imens. Skyld, snitte og skær grøntsagerne ud i den størrelse du ønsker. Lav gerne en balsamicodressing til og kom over salaten. Balsamicodressingen kunne forslagsvis indeholde olivenolie, balsamico, hvidløg, dijonsennep, salt og peber.
Velbekomme!
Opskriften ser lækker ud, men
Hej Inge,