- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5451
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 14, 2011
- 2 tbsp.
- Æbleeddike
- 1 knsp.
- Muskatnød, revet
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 25 g
- Parmesan, 32+
- 300 g
- Selleri, rod
- 180 g
- Kartofler
- 1 dl
- Havregryn
- 500 g
- Hakket kyllingekød
- 1 dl
- Timian, kviste (frisk)
- 3 stk
- Gulerødder, fint eller groft revne
- 1 stk
- Æg
- 2 stk
- Persillerod
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 2 dl
- Creme fraiche 9 %
- 1 stk
- Æble / æbler
- 1 dl
- Chilisauce
– Alle ingredienserne til frikadellerne blendes sammen – brug f.eks. en stavblender. Farsen stilles i køleskabet i ca. 15 min. Imens forberedes der til rodfrugtsmosen. Kyllingefarsen formes til frikadeller ved hjælp af en spiseske mod hånden og placeres på bagepapir i et ildfast fad eller bradepande. Steges i ovnen i 20 min, ved 180 g.
– Kog rodfrugter og kartofler møre i usaltet vand. Hæld vandet fra, men gem lidt til at justere konsistensen. Mos det. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til.
– Hak æblerne til dressingen i fine tern. Rør creme fraiche og chilisauce sammen, tilsæt æblerne. Smag til med salt og peber.
– Servere gerne med en lækker grøntsalat.
Hej Kajsa. Jeg døjer med at
Hej Pia. Det beklager jeg
Hej Kajsa
Jeg vil give Pia ret i at er
Virkelig virkelig gode