- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2720
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 5, 2009
- 4 stk
- Rødspætte eller fladfisk fileter
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 4 stk
- Porre
- 4 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 1 dl
- Vand
- 8 stk
- Bacon i skiver, rå
- 4 stk
- Tomater
Krydr rødspættefileterne med salt og peber og dryp citronsaft over
Rens grønsagerne og skær dem i skiver
Smør et ildfast fad og fordel de fleste af grønsagerne i det
Læg fileterne ovenpå
Fordel de sidste grønsager henover fisken og læg så baconskiverne øverst
Hæld vandet i fadet og sæt det i ovnen ved 175 grader i ca. 25 minutter
Kog risene efter anvisningen og server sammen med fisken
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.