- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 9107
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 20, 2009
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 knsp.
- Safran
- 2 1/2 dl
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 dl
- Musling, konserves
- 1/2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 dl
- Krabbekløer, konserves
- 5 stk
- Babymajs
Svits de fintsnittede løg, hvidløg og ris i olien, uden at det tager farve.
Tilsæt safran og boullon lidt efter lidt. Lad det simre ved svag varme under omrøring.
Tilsæt resterende ingredienser kort før servering, men sørg for at det bliver ordentlig gennemvarmet.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.