- Forberedelsestid
- 50 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4794
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 10, 2009
- 200 g
- rejer
- 500 g
- Kammuslinger
- 4 1/2 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 500 g
- Blåmuslinger
- 10 g
- Smør, saltet
- 500 g
- Blæksprutte
- 400 g
- Tomat, flået, konserves
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 150 g
- Grønne ærter - friske eller dybfrost
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1/2 l
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 2 1/2 dl
- Hvidvin
- 1 bdt.
- Purløg
- 1/2 tsk.
- Safran
Kammuslinger og blæksprutte skæres i mindre stykker og svitses i lidt smør i en gryde nogle minutter til de har taget farve
Tag muslinger og blæksprutte op af gryden
Hak løg, peberfrugt og hvidløg og put det i gryden. Svits nogle minutter
Ris og tomat hældes i og der svitses videre et minut
Hvidvin og bouillon hældes i, safran blandes i og retten simrer med låg en halv time
Bland de rensede blåmuslinger i sammen med rejer og ærter og lad det simre under låg i fem minutter
Bland kammuslinger og blæksprutten i og varm videre i et par minutter
Smag til med salt og peber
Server med hakket persille og purløg
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.