- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 3098
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 20, 2010
- 4 tbsp.
- Sukker (melis)
- 375 g
- Pære
- 3 stk
- Æg
- 2 tsk.
- bagepulver
- 225 g
- Hvedemel
- 200 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 70 g
- Hasselnødder
- 225 g
- Sukker (melis)
- 1 tsk.
- Vaniljesukker
(12 stk.)
Vask pærerne, fjern kernehus og stilk… skær i små tern. (Brug evt. pære fra dåse)
Hak hasselnødderne groft.
Pisk det bløde bagemargarine sammen med sukker.
Tilsæt et æg af gangen.
Sigt hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i og vend til det er jævnt fordelt.
Vend pærer og hasselnødder i.
Bred dejen ud i en form på ca. 26 x 36 cm med bagepapir og drys med 4 spsk. sukker
Bag den på næstnederst rille i en 190 grader forvarmet ovn i 25 – 30 minutter.
Mærk efter om kagen er bagt… det gøres nemmest med en strikkepind. Stik den i kagen, er der ikke noget der hænger ved, er den færdigbagt. Ellers… giv den ekstra tid.Serveringsforslag:
Server evt. med creme fraiche smagt til med vanilje.
Eller… flødeskum.
Tips: Hvis der skulle blive lidt rester tilbage af kagen, kan de med fordel bruges til trøffelkugler. Læg kageresterne i fryseren, til du har en ordentlig portion at gå i gang med. https:/restemad-troeffelkugler-3773/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.