Pærekage m. hasselnødder

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
55 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
3098
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 tbsp.
Sukker (melis)
375 g
Pære
3 stk
Æg
2 tsk.
bagepulver
225 g
Hvedemel
200 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
70 g
Hasselnødder
225 g
Sukker (melis)
1 tsk.
Vaniljesukker
Pærekage m. hasselnødder

(12 stk.)
Vask pærerne, fjern kernehus og stilk… skær i små tern. (Brug evt. pære fra dåse)
Hak hasselnødderne groft.
Pisk det bløde bagemargarine sammen med sukker.
Tilsæt et æg af gangen.
Sigt hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i og vend til det er jævnt fordelt.
Vend pærer og hasselnødder i.
Bred dejen ud i en form på ca. 26 x 36 cm med bagepapir og drys med 4 spsk. sukker
Bag den på næstnederst rille i en 190 grader forvarmet ovn i 25 – 30 minutter.
Mærk efter om kagen er bagt… det gøres nemmest med en strikkepind. Stik den i kagen, er der ikke noget der hænger ved, er den færdigbagt. Ellers… giv den ekstra tid.Serveringsforslag:

Server evt. med creme fraiche smagt til med vanilje.

Eller… flødeskum.

Tips: Hvis der skulle blive lidt rester tilbage af kagen, kan de med fordel bruges til trøffelkugler. Læg kageresterne i fryseren, til du har en ordentlig portion at gå i gang med. https:/restemad-troeffelkugler-3773/


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?