- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Dessert
Høst
Tilbehør - Visninger
- 3256
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 24, 2011
- 2 dl
- Sukker (melis)
- 4 dl
- Rødvin
- 2 tsk.
- vanillesukker
- 4 stk
- Hele nelliker
- 6 stk
- Pærer, friske
Pærerne bruges som tilbehør til desserter, til ostebord og vildtkød / vildtretter.
Kog rødvin op med sukker, vanille og et par hele nelliker. Kan også tilsættes revet appelsinskal og appelsinsaft. Lad det småsimre en halv time, og skru helt ned.
Del pærer i fire dele og fjern kernehuset. Kom dem i rødvinslagen (med skræl). Lad dem stå og småsimre i 30-40 minutter time, vend forsigtigt i dem et par gange undervejs.
Køl dem af i køleskabet i lagen.
Ved servering tages pærerne op, og rødvinslagen koges ind til sirup.
Server pærerne hældt over med lidt af siruppen, sammen med f.eks. chokoladekage el. en god vanilleis.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.