Pærer i rødvin m/ nelliker

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Dessert
Høst
Tilbehør
Visninger
1040
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Sukker (melis)
4 dl
Rødvin
2 tsk.
vanillesukker
4 stk
Hele nelliker
6 stk
Pærer, friske
Pærer i rødvin m/ nelliker

Pærerne bruges som tilbehør til desserter, til ostebord og vildtkød / vildtretter.

Kog rødvin op med sukker, vanille og et par hele nelliker. Kan også tilsættes revet appelsinskal og appelsinsaft. Lad det småsimre en halv time, og skru helt ned.

Del pærer i fire dele og fjern kernehuset. Kom dem i rødvinslagen (med skræl). Lad dem stå og småsimre i 30-40 minutter time, vend forsigtigt i dem et par gange undervejs.

Køl dem af i køleskabet i lagen.

Ved servering tages pærerne op, og rødvinslagen koges ind til sirup.

Server pærerne hældt over med lidt af siruppen, sammen med f.eks. chokoladekage el. en god vanilleis.

Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?