- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
Høst - Visninger
- 1861
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 7, 2011
- 4 stk
- Pærer, friske
- 1 tsk.
- hakket, syltet ingefær
- 250 g
- Brombær
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 250 ml
- Hvidvin, medium
- 250 ml
- Vand
- 2 tbsp.
- Cognac
Brombærrene skylles, afdryppes og drysses med 2 spsk sukker
Pærerne skrælles, halveres og kærnehus fjernes med en ske. Dryppes med citronsaft for ikke at blive mørk.
Lage af vand, hvidvin, ingefær, vanilje, cognac og 1 spsk sukker koges let sammen.
Pærerne koges møre i lagen, tages op og stilles til afdrypning.
Lagen koges let ind til en tynd sirup.
Pærerne anrettes som en “sol” på et rundt fad med den hule side opad.
3 stk brombær placeres i hvert hul.
Resten af brombærrene lægges i midten.
Siruppen hældes over.
Der kan evt. serveres flødeskum til.
Til børn kan hvidvin og cognac erstattes af f.eks. hyldeblomstsaft og lidt æblejuice.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.