Pærer med brombær

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
120 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Høst
Visninger
1861
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
Pærer, friske
1 tsk.
hakket, syltet ingefær
250 g
Brombær
1 stk
Citron - gerne økologisk
250 ml
Hvidvin, medium
250 ml
Vand
2 tbsp.
Cognac

Brombærrene skylles, afdryppes og drysses med 2 spsk sukker
Pærerne skrælles, halveres og kærnehus fjernes med en ske. Dryppes med citronsaft for ikke at blive mørk.
Lage af vand, hvidvin, ingefær, vanilje, cognac og 1 spsk sukker koges let sammen.
Pærerne koges møre i lagen, tages op og stilles til afdrypning.
Lagen koges let ind til en tynd sirup.
Pærerne anrettes som en “sol” på et rundt fad med den hule side opad.
3 stk brombær placeres i hvert hul.
Resten af brombærrene lægges i midten.
Siruppen hældes over.
Der kan evt. serveres flødeskum til.
Til børn kan hvidvin og cognac erstattes af f.eks. hyldeblomstsaft og lidt æblejuice.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?