- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 5650
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 24, 2010
- 100 g
- Hakket nødder
- 1 stk
- Pære, konserves
- 2 tsk.
- vanillesukker
- 100 g
- Chokoladeknapper - mørk, hvid
- 100 g
- Sukker (melis)
- 200 g
- Smør, saltet
- 200 g
- Hvedemel
Tærtebunden
Margerinen/smøret smeltes i en gryde og blandes med mel og sukker i en skål
Dejen kommes i en tærte – det er en god ide at bunden og kanten har samme tykkelse.
Drys med vaniliesukke
Pæretærten
Chokoladeknapperne fordeles jævnt på bunden
Pærerne fordeles på bunden
De hakkede nødder drysses ud over pærerne
Pæretærten bages i ca. 20 min. ved 200 grader.
Serveres gerne lun og eventuelt med lidt cremefraiche.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.